لندینگ

فهرست مطالب

متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.متن لندینگ در این قسمت قرار می گیرد.

خدمات

Services

پروژه ها

Projects

کرتین وال

نمای کرتین وال یا لامل چیست؟

نمای کرتین وال یا لامل از جمله نماهای ساختمانی مدرن است که همه توجه‌ها را به سمت ساختمان جلب می‌کند. این نما هیچ بار مرده‌ای را به ساختمان تحمیل نمی‌کند. برای نصب نمای کرتن وال از لامل‌ها یا کرتن وال‌ها استفاده می‌شود. این اجزا کمک می‌کنند وزن شیشه به پوسته ساختمان وارد شود و هیچ بار اضافه‌ای از جانب نما به خود سازه وارد نمی‌شود. این موضوع برای سبک کردن وزن وارد بر ساختمان اهمیت دارد. نمای شیشه‌ای به همراه نورپردازی یکی از ایده‌آل‌ترین انتخاب‌ها برای سازه‌های تجاری است. اگر بخواهیم بهترین نمای ساختمانی از نظر سازه‌ای در ارتفاع را معرفی کنیم باید به این سازه اشاره کنیم. با اینکه بسیاری از افراد فکر می‌کنند شیشه در ارتفاع کارایی چندانی ندارد اما با استفاده از شیشه‌های مقاومی نظیر سکوریت می‌توان بهترین و مقاوم‌ترین نما و ساختمان را طراحی کرد. در ادامه، بیشتر با این نمای مدرن آشنا می‌شویم.

مطلب پیشنهادی: همه چیز درباره نمای اسپایدر

اجزای نمای کرتین وال

نمای کرتین وال به طور کلی دارای دو بخش اصلی است:

  • لامل یا چهارچوب آلومینیومی و فولادی
  • شیشه

مزایای نمای کرتین وال

در دنیای امروز، نماهای ساختمانی شامل انواع متنوعی از طراحی‌ها می‌شوند. با افزایش مقاومت بعضی مصالح به مرور زمان، مصالح مختلفی را می‌توان برای نمای ساختمان‌ها استفاده کرد. به عنوان مثال، اگر چه در گذشته نمی‌توانستیم از شیشه در نمای ساختمانی استفاده کنیم، اما امروزه با پیدایش شیشه لمینت و سکوریت می‌توان از آن‌ها به عنوان متریالی مقاوم در نما استفاده کرد. اگر قصد خرید نمای کرتین وال را دارید، بهتر است با مزایا و قیمت نمای کرتین وال هم آشنا شوید. مزایای نمای کرتین وال عبارتند از:

نمای کرتین وال مدرن قابلیت طراحی و نصب به صورت یک نمای پیش ساخته را دارد.

نمای کرتین وال از جمله نماهایی است که ارزش نهایی ساختمان را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، نمای کرتین وال مدرن را می‌توان عاملی برای افزایش ارزش نهایی ساختمان دانست.

زیبایی بصری ساختمان با نمایی از شیشه دو چندان می‌شود. استفاده از ابزارهای جانبی مانند یک نورپردازی حرفه‌ای در افزایش زیبایی نماهای کرتین وال یا لامل نقش موثری خواهد داشت. به همین دلیل، نمای کرتین وال مدرن را می‌توان یک نما برای جلب توجه مشتری و مخاطب محسوب کرد و از آن برای طراحی نماهای ساختمان تجاری و مهم استفاده کرد.

 نماهای شیشه‌ای مانند کرتین وال مدرن، مقاومت چندان بالایی ندارند اما با استفاده از آلومینیوم و شیشه سکوریت می‌توان نمایی ساخت که مقاومت و دوام بالایی دارد. شیشه سکوریت هم دوام بالایی در برابر ضربه و شرایط محیطی دارد.

سرعت اجرای نمای کرتین وال مدرن یکی از عواملی است که اغلب موجب تاخیر در روند پیشرفت پروژه می‌شود. با افزایش مدت زمان اجرای پروژه، هزینه‌ها هم روند صعودی پیدا می‌کنند. نمای کرتین وال مدرن یکی از نماهایی است که در مدت زمان کوتاهی اجرا می‌شود و قابلیت تولید به صورت پیش ساخته را هم دارد.

یکی از مزایای نمای کرتین وال، وزن کم آن است. بر خلاف نماهای سنگی، اجرای نمای کرتین وال به گونه‌ای است که وزن کمی را به آن تحمیل می‌کند. از این رو، نمای کرتین وال مدرن در برابر زلزله هم مقاوم است.

نمای کرتین وال، عایق حرارت، رطوبت و صدا است.

استفاده از شیشه سکوریت، مقاومت نمای کرتین وال مدرن را افزایش می‌دهد. به این ترتیب شما می‌توانید یک ساختمان زیبا با نمای کرتین وال مدرن داشته باشید که همانند جواهری در شب می‌درخشد و در طول روز هم عایق هوای گرم و سرد و صداهای محیط بیرون است.

مطلب پیشنهادی: نمای خشک از طراحی تا اجرا

مشخصات فنی نمای کرتین وال

مشخصات فنی نمای کرتین وال تحت تاثیر روش‌های اجرای نما و اجزای آن تغییر می‌کند. اجرای زیر ساخت نمای کرتین‌ وال مدرن یکی از مشخصات فنی نمای کرتین وال است که به دو صورت لامل و روکوب دیده می‌شود. مشخصات حالت روکوب شامل فلزات سبک و مدل‌های سازه‌ای می‌شود. اما برای اجرای لامل‌ها بسته به جنس لامل می‌توان از ابزار متفاوتی استفاده کرد تا شیشه‌ها به ترتیب روی لامل‌ها قرار گرفته و نصب شوند. سیستم اجرای لامل هم تا حد زیادی بر تعیین مشخصات فنی نمای کرتین وال تاثیر می‌گذارد.

انواع نماهای کرتین وال

نماهای کرتین وال یا لامل و نمای کرتین وال مدرن انواع مختلفی دارد که همه آن‌ها به سرعت اجرا می‌شوند و از نظر جزئیات و مشخصات فنی با هم متفاوت هستند. نحوه محکم کردن شیشه بین لامل‌ها دیگر عاملی است که موجب ایجاد تفاوت بین انواع نماهای کرتین وال شده است. در ادامه، 4 نوع نمای کرتین وال را معرفی می‌کنیم.

  • نمای کرتین وال فریم لس

نمای کرتین وال فریم لس یا نمای کرتین وال مدرن بدون فریم، از درپوش در سطح خارجی نمای ساختمان استفاده نمی‌کند. بنابراین از چسب استراکچرال برای نصب و فیکس کردن شیشه‌ها بین لامل استفاده می‌شود. به منظور تثبیت شیشه‌ها بین لامل‌ها از کلاف آلومینیومی استفاده می‌شود. برای این کار، شیشه‌های سکوریت بین کلاف آلومینیومی قرار داده می‌شوند. سپس، داخل لامل‌ها تثبیت می‌شوند. نمای فریم لس از گروه نمای کرتین وال مدرن، سطح یکدست و یکنواختی دارد. از این رو، این نما در بین معماران طرفداران زیادی دارد.

  • نمای کرتین وال فیس کپ

بر خلاف، نمای کرتین وال فریم لس، نمای کرتین وال فیس کپ دارای درپوش است. برای اجرای نمای کرتین وال، ابتدا لامل‌های افقی و عمودی نصب می‌شوند. در مرحله بعدی، شیشه سکوریت موردنظر بین لامل‌ها قرار داده می‌شود. در این مرحله، از درپوش برای نصب و تثبین شیشه‌ها بین لامل‌های افقی و عمودی استفاده می‌شود. این درپوش‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند و مجریان نمای کرتین وال می‌توانند آن‌ها را با عمق و طول و رنگ مختلفی سفارش دهند.

  • نمای کرتین وال سمی فریم لس

این نما به نوعی ترکیبی از دو نمای قبلی است. گاهی اوقات بنا به طراحی خاص معماری ساختمان باید از دو نوع نمای کرتین وال استفاده کرد. برای اجرای این نوع نما می‌توان در یک بخش از سازه، درپوش را برای نصب و تثبیت شیشه بین لامل‌ها استفاده کرد و در بخش دیگر از چسب و لاستیک برای اجرای نمای کرتین وال کمک گرفت.

  • نمای کرتین وال یو چنل

نمای کرتین وال یو چنل را می‌توان نوعی از نماهای کرتین وال فریم لس یا بدون فریم در نظر گرفت. البته این نماها دو تفاوت اصلی با نماهای فریم لس دارند. نمای یو چنل دارای کلاف آلومینیومی نیست. به عبارت دیگر، برای اجرای نمای کرتین وال یو چنل از کلاف آلومینیومی استفاده نمی‌شود. البته از چسب استراکچر و اسپیسر مخصوص شیشه برای تثبیت شیشه بین لامل‌ها استفاده می‌شود که در نهایت، سطح خارجی مشابه نمای کرتین وال فریم لس ایجاد می‌کند. یک تفاوت دیگر نمای کرتین وال یو چنل با نمای کرتین وال فریم لس در هزینه اجرای آن‌ها است. نمای یو چنل هزینه کمتری دارد و محبوب‌تر است.

دلایل محبوبیت نمای کرتین وال فریم لس

نمای فریم لس به معنای نمای بدون درپوش است. به عبارت دیگر، در نمای کرتین وال بدون فریم، نمای ظاهری کرتین وال کاملا یکنواخت و صاف به نظر می‌رسد و هیچ خط و خطوط افقی یا عمودی نمایان نمی‌شود. از این رو، این نما به صورت یک شیشه یک دست دیده می‌شود و در بین معمارانی که به طراحی سازه‌های مدرن علاقه دارند بسیار محبوب است. قیمت مناسب و سرعت اجرا از دیگر دلایل محبوبیت نمای فریم لس در بین کارفرماها و مهندسین سازه است.

نمای کرتینوال از نظر فنی

اگر بخواهیم به مشخصات فنی نمای کرتین وال اشاره کنیم باید ابتدا به اجزای تشکیل‌دهنده آن بپردازیم. این نما از شاسی‌ها یا شیشه‌های مخصوص سکوریت و لمینت و لامل‌ها تشکیل می‌شود. قبل از اجرای نمای کرتین وال و نصب شیشه‌ها، یک سازه پرده‌ای به نام کرتین وال اجرا می‌شود. اجرای این سازه باعث می‌شود وزن شیشه‌ها روی کرتین وال وارد شود و از تحمیل وزن نما به ساختمان جلوگیری می‌شود. با این کار، وزن ساختمان سبک شده و مقاومت در برابر زلزله افزایش پیدا می‌کند. نماهای کرتین وال برای انواع ساختمان‌های بزرگ و کوچک با کاربری‌های مختلف کاربرد دارند. در صورتی که به نکات فنی اجرای نما کرتین وال توجه نشود، عواملی از قبیل اجرای اشتباه اتصالات موجب کاهش عایق‌بندی و به هدر رفتن انرژی می‌شود. رعایت نکردن استانداردها در زمان اجرای نمای کرتین وال موجب جذب گرما و نور زیاد می‌شود.

ویژگی‌های نمای کرتین وال

نمای کرتین وال، ویژگی‌هایی دارد که نظر معماران و کارفرماها را به خود جلب می‌کند. این نما بسیاری از دغدغه‌های معماران و کارفرماها مانند مدت زمان اجرا و هزینه‌های اجرای نما را کاهش داده است. بعضی از مهم‌ترین ویژگی‌های نمای کرتین وال عبارتند از:

  • امکان استفاده از شیشه‌های دو جداره و سه جداره به منظور افزایش مقاومت نمای ساختمان در برابر ضربه و شرایط محیطی
  • طراحی و تولید در انواع مختلف با اندازه‌های متفاوت
  • امکان طراحی و اجرای آسان در مدت زمان کوتاه
  • خلق زیبایی بصری فوق‌العاده در روز و شب و جلب توجه مشتریان و کاربران
  • ایمنی و مقاومت بالا در برابر شرایط جوی و تغییرات دمایی و مواردی نظیر زلزله
  • صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش نیاز به برق و روشنایی
  •  هزینه نگهداری پایین و مقاومت و دوام بالای نمای ساختمام تحت شرایط محیطی سخت
  • اجرای آسان در مدت زمان کوتاه
  • امکان تولید و اجرا به صورت پیش ساخته در کارخانه برای پروژه‌هایی که سرعت اجرا در آن‌ها اهمیت دارد.

نمای کرتین وال مدرن

کرتین وال مدرن یکی از انواع نماهای کرتین وال یا شیشه‌ای است که با محبوبیت نماهای شیشه‌ای مورد توجه قرار گرفته است. این نماها با استفاده از ابزارهای جانبی مانند نورپردازی مناسب و رنگ‌بندی و طراحی مدرن، ظاهر جذابی برای سازه ایجاد می‌کنند. طراحی‌های سازه با شکل‌های خمیده نظر هر بیننده‌ای را جلب می‌کنند. با توجه به اینکه شیشه‌های سکوریت نمای کرتین وال در هر شکل و ابعادی تولید می‌شوند، طراحی و اجرای نماهای منحصر به فرد نمای کرتین وال مدرن هم رواج پیدا کرده است.

مطلب پیشنهادی: آن‌چه باید درباره نمای شیشه‌ای بدانید!

خرید نمای کرتین وال

خرید نمای کرتین وال در ایران به راحتی به صورت اینترنتی یا حضوری امکان‌پذیر است. با محبوبیت این نما در بین معماران، به تدریج متریال کرتین وال هم در ایران در دسترس قرار گرفته است. امروزه شرکت‌ها و برندهای مختلفی در ایران، متریال موردنیاز این نما را تولید کرده و با کیفیت مناسب به فروش می‌رسانند. در ادامه قصد داریم به بررسی دلایلی بپردازیم که مهندسان و معماران را توجیح کرده تا به خرید نمای کرتین وال روی آوردند:

  • خرید نمای کرتین وال به صورت پیش ساخته هم امکان‌پذیر است.
  • با خرید کرتین وال در یک بازه زمانی کوتاه مدت هم می‌توانید پروژه را به اجرا درآورید.
  • خرید کرتین وال موجب افزایش قیمت سازه می‌شود. 
  • خرید کرتین وال در جنس‌های مختلف مانند شیشه لمینت و سکوریت امکان‌پذیر است.
  • خرید نمای کرتین وال برای پروژه‌های ساختمانی با سرعت اجرای بالا، حائز اهمیت است.
  • با خرید کرتین وال و اجرای نما کرتین وال، هزینه‌ها هم کاهش می‌یابند.
  • قبل از خرید نمای کرتین وال بهتر است به قیمت نمای کرتین وال و هزینه‌های اجرایی توجه کنید.
  • برای خرید نمای کرتین وال بهتر است ابتدا شرایط محیطی را در نظر بگیرید.
  • در صورتی که برای خرید نمای کرتین وال اقدام می‌کنید، ابتدا موقعیت ساختمان و ضرورت اجرای عایق صدا را در نظر بگیرید.

مجری نمای کرتین وال

مجری نمای کرتین وال باید توانایی اجرای نما را به صورت پیش ساخته یا نصب در محل داشته باشد. مجرای نمای کرتین وال، این نما به چند دلیل برای ساختمان‌های بلند انتخاب می‌کند. معمولا بحث کاهش وزن در ساختمان‌های بلند مرتبه اهمیت پیدا می‌کند. از آنجایی که مجری نمای کرتین وال، این نما را با استفاده از آلومینیوم و شیشه اجرا می‌کند، وزن نهایی آن کمتر از انواع دیگر نما خواهد بود. عایق‌بندی از دیگر مواردی است که مجری نمای کرتین وال حتما باید به آن توجه داشته باشد. چرا که عایق‌بندی صحیح توسط مجری کرتین وال در مقاوم بودن سازه مقابل رطوبت و حرارت اهمیت بالایی دارد. اجرای نمای کرتین وال به تجربه و مهارت بالایی نیاز دارد. مجری کرتین وال باید توانایی اجرای سازه‌های متنوعی که توسط معماران حرفه‌ای طراحی می‌شوند را داشته باشند.

انواع روش ساخت و اجرای نما کرتین وال

به طور کلی روش‌های اجرای نمای کرتین وال و نمای کرتین وال مدرن به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند. مجری نمای کرتین وال بسته به شرایط می‌تواند یکی از سه روش زیر را برای اجرای نما کرتین وال انتخاب کند:

  • سیستم استیک: مجری کرتین وال در این سیستم اجرایی از استیک‌های آلومینیومی در دو جهت استفاده می‌کند. اجرای نما کرتین وال به این سبک بخشی در کارخانه و بخشی در محل است.
  • سیستم سمی یونیتایز: قیمت کرتین وال به نحوه اجرای نما کرتین وال هم بستگی دارد. مراحل آماده‌سازی سیستم یونیتایز و سمی یونیتایز در کارخانه انجام می‌شود. البته اگر قیمت کرتین وال برایتان اهمیت دارد، باید بدانید که قیمت این سیستم از سیستم‌های اجرای نما کرتین وال قبلی بیشتر است.

قیمت طراحی و اجرای نمای کرتین وال چقدر است؟

قیمت نمای کرتین وال تحت تاثیر عوامل متعددی تعیین می‌شود. از جمله مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت کرتین وال، طراحی و اجرای نمای کرتین وال و برند مصالح آن است. شوکو و رینرز دو مورد از برندهای مطرح کرتین وال در ایران هستند که قیمت نمای کرتین وال را افزایش داده‌اند. برای تخمین قیمت کرتین وال ابتدا باید سطح خارجی آن قسمت از سازه که به نما سازی نیاز دارد را مشخص کنید. ابعاد، نحوه اجرا، مجری نمای کرتین وال و شرکتی که اجرای نما را به آن می‌سپارید در تعیین قیمت نمای کرتین وال اهمیت بسیاری دارند.

انواع کرتینوال در ایران

همانند کشورهای دیگر، در ایران هم انواع نمای کرتین وال به 4 گروه اصلی تقسیم می‌شود. نمای کرتین وال فیس کپ از جمله نماهایی است که بیشتر در کشورهای اروپایی و آمریکا به چشم می‌خورد. برای اجرای این نما بیشتر از شیشه‌های دو جداره و سه جداره استفاده می‌شود. نمای فریم لس سطح خارجی یک دست و یکنواختی دارد و مورد توجه معماران ایرانی قرار گرفته است. این نما بیشتر برای ساختمان‌های تجاری و اداری استفاده می‌شود. نمای کرتین وال سمی فریم لس هم از دیگر نماهای کرتین وال است که به تازگی در بین معماران خلاق محبوب شده است. نمای یو چنل از جمله نماهای شیشه‌ای است که داخل ساختمان را کمتر از دیگر نماهای شیشه‌ای آشکار می‌کند. به همین دلیل این نما هم مورد توجه ایرانیان قرار گرفته است.

عایق‌بندی در لامل‌های کرتین وال نما

عایق‌بندی لامل‌ها در نمای کرتین وال به منظور کاهش هزینه‌های انرژی مانند هزینه‌های برق و گاز اهمیت زیادی دارد. لازم به ذکر است که یک عایق‌بندی نادرست در اجرای نما کرتین وال موجب به هدر رفتن انرژی می‌شود. برای عایق‌بندی صحیح این نما می‌توان به نکات زیر توجه کرد:

  • یک نمای کرتین وال عایق‌بندی شده هیچ گونه نشتی آبی ندارد. بنابراین مجری نمای کرتین وال موظف است تمام نقاط نشتی را پیدا کرده و با مواد مناسب آب‌بندی کند.
  • در مناطقی که شرایط آب و هوایی ویژه‌ای حاکم است، مجری نمای کرتین وال باید از مواد و پوشش مقاوم در برابر آب و هوا استفاده کند.
  • در مورد عایق‌بندی نمای کرتین وال، مجری کرتین وال باید به فاصله بین شیشه تا دیوارها دقت کند. رعایت این نکته توسط مجری کرتین وال به منظور حفظ تر و خشکی نما الزامی است.
  • توجه به تهویه هوا یکی دیگر از نکاتی است که باید توسط مجری کرتین وال در زمان عایق‌بندی و نمای کرتین وال مدرن رعایت شود.
مطلب پیشنهادی: نمای Hpl چیست؟

گزارش محاسبه کرتین وال و تعیین قیمت نمای کرتین وال

محاسبه و تخمین قیمت نمای کرتین وال کار دشواری نیست و با استفاده از تعیین سطح خارجی نمای سازه، متراژ شیشه‌ها و متریال موردنیاز برای نصب لامل‌ها قابل پیشبینی است. همانطور که اشاره شد، قیمت نمای کرتین وال نسبت به نماهای سنگی پایین‌تر است که یکی از عوامل تعیین‌کننده قیمت‌ کرتین وال، کاهش زمان اجرا و نصب نمای کرتین وال است.

سخن پایانی

نمای کرتین وال از جمله نماهایی است که به جلوه ساختمان، زیبایی بصری خاصی می‌دهد. این نما به آسانی اجرا می‌شود و هزینه کمتری نسبت به سایر نماهای ساختمانی دارد. نمای کرتین وال، به صورت پیش ساخته در کارگاه یا کارخانه تولید می‌شود و بعد اجرای لامل‌ها به راحتی در محل نصب می‌شود. به همین دلیل، کرتین وال از جمله نماهایی است که به راحتی و با هزینه کم اجرا می‌شوند. با توجه به اینکه نصب لامل‌ها و عایق‌بندی کرتین وال اهمیت زیادی دارد، اجرای نما کرتین وال کمی دشوار است و به مهارت و تجربه نیاز دارد. مجری نمای کرتین وال باید توانایی عایق‌بندی، دریافت اطلاعات طراحی انواع نمای کرتین وال مدرن، اجرای لامل‌ها را داشته باشد و با به‌روزترین ابزارها و مصالح اجرای این نما آشنا باشد.


کلمات کلیدی :

ورق HPL، ورق کامپوزیت، کرتین وال، کرتین وال، پنجره آلومینیومی،
logo برای مشاوره و دریافت بهترین قیمت با ما در ارتباط باشید
we will
guid you
09128307758
نظرات


شیوا
1403/5/1

عالی

فائزه
1403/5/1

خیلی مقاله خوبی بود

Download Area Find store